TIPS voor het kiezen van de juiste lingerie!

oktober 3, 2015 Geschreven door Marlou - Geen reacties

Alice liner nude

Modebladen blijven maar vertellen dat dun de norm is … maar wij weten wel beter!!! Wij zijn échte vrouwen met mooie rondingen en daar zijn we trots op. Vergeet niet dat lingerie plus size vrouwen gewoon veel beter staat én onze kleding met  de juiste lingerie veel beter tot zijn recht komt.

Maar … hoe kies je nou de juiste lingerie?

TIP 1

Laat je goed adviseren over welke maat je nu werkelijk hebt.

Slecht passende lingerie flatteert ons niet en laat ook bovenkleding slechter uit de verf komen. Met goed passende lingerie zie je er ook veel slanker uit … en wie wil dat nou niet?

TIP 2

Kies voor mooie lingerie die comfortabel zit én goed ondersteund.

In mooie lingerie voel je je stijlvol, sexy en zelfverzekerd. Probeer het zelf maar … we garanderen je dat je je een stuk beter voelt en dat straal je dan ook uit. En als je je goed voelt, staat alles wat je draagt een stuk beter!

TIP 3

Kies het juiste materiaal.

Er worden heel veel verschillende materialen gebruikt in lingerie … zijde, satijn, leer, kant, visnet, en ga zo maar door … maar niet elke stof zal je flatteren. Welk materiaal het beste bij jou past is heel persoonlijk, ga jij voor comfortabel of juist voor de verleiding. Wij adviseren je heel graag in onze winkel.

TIP 4

Kleur is cruciaal.

Kleur heeft een belangrijke invloed op onze stemming. Wat je dacht te bereiken met kledingstijl, wordt eigenlijk al door de kleur besloten. Voor romantiek kunnen felle kleuren wonderen doen, maar voor belangrijke gebeurtenissen zijn tinten als blank en pastel veel beter.

Wij hebben heel veel verschillende merken lingerie getest maar de lingerie van Ulla Dessous staat bij ons op nummer één. De pasvorm is geweldig, de ondersteuning is ongekend goed en de prijs is acceptabel. Vooral als je ziet hoe lang het mooi blijft!